Accommodatie

Het gastengedeelte telt twee aanpalende kamers op de eerste verdieping, smaakvol ingericht met antiek meubilair.

Zo is er een kamer ingericht in Louis Philippe-stijl met twee éénpersoonsbedden, kleerkast en commode in mahonie. De andere kamer is in Romantische stijl met antiek meubilair in oud-witte kleur. De bedden en matrassen zijn van hoogstaande kwaliteit en bieden het nodige slaapcomfort.

De twee kamers in de villa zijn uiterst geschikt als family-room of voor vier personen die samen reizen en elkaars gezelschap appreciëren. Zij zijn gesitueerd in een deel van de eerste verdieping dat volledig kan afgesloten worden en dat uitgeeft op de traphall. Dit gedeelte beschikt naast de twee slaapkamers over een zithoek/bibliotheek met kleurentv-dvd en radio-cdspeler, een aparte badkamer en een afzonderlijk toilet.

Gasten kunnen ook hier, in de onmiddellijke omgeving van hun kamer, ongestoord samen vertoeven en genieten van een drankje of gezellige borrel.

Het huis zelf is volledig ingericht in Engelse stijl, met hoofdzakelijk antiek Victoriaans meubliair, gecombineerd met antieke kleinmeubelen en accessoires, zilver en kristal. De living is voorzien van twee open gashaarden. Zij nodigt tevens uit om aan de haard, in alle rust, te genieten van een boek, van mooie muziek of Tv.

De gezellige keuken in countrystijl loopt over in een prachtige houten trendy geschilderde orangerie waar het vooral in het voor- en najaar heerlijk vertoeven is. In de zomer zorgt de airco er voor aangename verfrissing.

Als het weer het toelaat kunnen de gasten op verschillende plaatsen in het huis of buiten kunnen ontbijten. Ofwel in de typisch Engelse diningroom op één van de terrassen in de prachtig begroeide binnentuin of op het terras aan de achterzijde van het huis aan de rand van een formeel tuintje onder het genot van de ochtendzon.

Het Huis van de Kapitein is gebouwd op een perceel van meer dan 4.000 m² en heeft een grote tuin in landschapstijl, waar de gasten op meerdere plaatsen aangenaam kunnen verpozen.

Als grote troef beschikt het over een overdekt verwarmd zwembad van 8 X4 meter, met vloerverwarming en mogelijkheid om te relaxen in comfortabele ligbedden op een strand in bankirai.

Private afgesloten parking en lift. Gratis Wifi.

Klik hier om de omgeving te ontdekken »